Home      Over GezondWerk      Agenda      Nieuws      Contact       GezondWerk

Ik ben Willem de Groote en oprichter van Gezond Werk en wil me graag aan u voorstellen. Ruim 35 jaar ben ik actief in de gezondheidszorg. Ik ben begonnen als Bedrijfsfysiotherapeut (lid NVBF) en Haptonoom. In 2011 heb ik me gecertificeerd als Mindfulness trainer (lid VMBN). Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan met het begeleiden van mensen met stressgerelateerde- en chronisch geestelijke en/of lichamelijke klachten. Het heeft me ertoe geleid om in 2011 GezondWerk op te richten. Ik heb een sterk geloof in de eigen kracht en kwaliteiten van mensen. Integriteit, zorgzaamheid en betrokkenheid zijn voor mij belangrijke waarden.
In mijn werk en in mijn vrije tijd ben ik het liefst buiten in de natuur bezig. Wandelend, fietsend en/of schaatsend, alleen of met anderen. Ook lezen en zingen heeft mijn passie.

Ik zie het als een uitdaging om mensen en organisaties in beweging te brengen. letterlijk en figuurlijk. Op fysiek-, mentaal- en op sociaal gebied en op het gebied van zingeving in leven en werk. Mindfulness, bedrijfsfysiotherapie, haptonomie, graded activity, personal coaching en de natuur zijn de pijlers waarop de programma's van Gezond Werk rusten.

Mindfulness staat in alle programma's centraal. Uit eigen ervaring, uit de ervaringen van deelnemers aan de trainingen en uit wereldwijd wetenschappelijk onderzoek komt naar voren dat “Mindful leven”, het leven verrijkt en meer vitaliteit geeft. Mindfulness nodigt uit om stil te staan, bewust te zijn en van daaruit in beweging te komen en de regie voor het eigen leven daadwerkelijk in eigen hand te nemen. 

 
  Copyright 2021 GezondWerk design by     realisatie